Захоплення заручника в Полтаві: для пошуків зловмисника залучили авіацію

Читать на русском
Правоохоронці продовжують пошуки полтавчанина Романа Скрипника, який вчора захопив заручника, а потім відпустив його і сховався у лісопосадці.
Фото - Нацполіція.

Вранці, у п'ятницю, 24 липня, правоохоронці продовжують пошуки полтавчанина Романа Скрипника, який вчора захопив заручника, а потім відпустив його і сховався у лісопосадці.

«Триває спецоперація. Притягнуто багато людей з різних підрозділів і відомств, залучена авіація, використовується спецтехніка, і кінологи з собаками, і Нацгвардія. Координує роботу штаб у складі поліції, СБУ і прокуратури. Сподіваємося, що результати скоро будуть », - розповіла УП головний спеціаліст відділу комунікації поліції Полтавської області Поліна Ларіна.

Опубліковано фото чоловіка, що захопив заручника у ПолтавіЗаступник глави МВС Антон Геращенко назвав ім'я зловмисника, який сьогодні в Полтаві взяв в заручники полковника поліції. Також він оприлюднив його фото.

За її словами, зловмисник втік через лісопосадку і зараз переховується на території, на якій чергуються лісопосадки і поля.

Нагадаємо, вранці 23 липня в Полтаві біля будівлі суду чоловік з гранатою захопив у заручники співробітника карного розшуку, а потім обміняв його на начальника УКР ГУНП в Полтавській області, полковника Віталія Шияна.

Зловмисником виявився місцевий житель Роман Скрипник, який вже був раніше судимий. Мотивом його дій стало небажання відбувати покарання за попередні злочини.

Пізніше Скрипник відпустив поліцейського Віталія Шияна із заручників, кинув автомобіль і ховається від правоохоронців в лісі. Спецоперація з його затриманню триває.

За фактом захоплення заручника в Полтаві поліція відкрила кримінальне провадження за трьома статтями ККУ. Роману Скрипнику загрожує до 15 років в'язниці.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: