У Полтаві чоловік погрожує поліції гранатою

Читать на русском
У четвер, 23 липня, у Полтаві поліція проводить спецоперацію із затримання підозрюваного у викраденні автомобіля. Зловмисник погрожує гранатою.

У четвер, 23 липня, у Полтаві поліція проводить спецоперацію із затримання підозрюваного у викраденні автомобіля. Зловмисник погрожує гранатою.

Як повідомляє пресслужба обласної поліції, зараз з чоловіком ведуть переговори.

Захоплення заручників в Луцьку: інші схожі інциденти в УкраїніВ Україні в цьому році заручників захоплювали не тільки в Луцьку, а й в одеському суді. В кінці 2017 року було інцидент із захопленням заручників на пошті в Харкові.

На місці працюють вибухотехніки, слідчо-оперативна група, співробітники карного розшуку поліції області та Полтавського відділу поліції і інші спеціальні служби.

Патрульна поліція охороняє місце інциденту.

Нагадаємо, 21 липня в Луцьку Максим Кривош захопив рейсовий автобус «Берестечко - Красилівка» і взяв пасажирів у заручники. Чоловік був озброєний і погрожував підірвати автобус у разі штурму.

Операція зі звільнення людей тривала близько 12 годин. У результаті - президент Володимир Зеленський виконав умову терориста. Зловмисника вдалося затримати. Жертв і постраждалих немає.

Ввечері того ж дня міністр внутрішніх справ Арсен Аваков повідомив про спільника луцького терориста.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: