Захоплення заручника в Полтаві: нападник виїхав в сторону Києва

Читать на русском
Зловмисник, який у Полтаві погрожував гранатою, а після взяв в заручники полковника поліції, їде в сторону Києва. Його супроводжують поліцейські автомобілі.

Зловмисник, який у Полтаві погрожував силовикам гранатою, а після взяв в заручники полковника поліції, їде в сторону Києва. Його супроводжують поліцейські автомобілі.

Про це повідомив голова Полтавської ОДА Олег Сінєгубов на своїй сторінці в Facebook.

Захоплення заручників в Луцьку: інші схожі інциденти в УкраїніВ Україні в цьому році заручників захоплювали не тільки в Луцьку, а й в одеському суді. В кінці 2017 року було інцидент із захопленням заручників на пошті в Харкові.

За його словами, загарбникові дали можливість виїхати за межі Полтави, щоб не допустити загрози для жителів міста.

«Зараз злочинець рухається в напрямку Києва. Його супроводжують поліцейські автомобілі. Триває постійний контакт з керівниками силових органів області та України. Найголовніше - зберегти життя людей», - написав Сінегубов.

Нагадаємо, сьогодні вранці в Полтаві правоохоронці біля суду намагалися затримати чоловіка за підозрою у викраденні автомобіля. Однак він дістав гранату і почав погрожувати, що підірве її.

Після цього автовикрадач взяв в заручники працівника карного розшуку. Під час переговорів зловмисник обміняв поліцейського на начальника УКР ГУНП в Полтавській області полковника поліції Віталія Шияна.

Також зловмисник зажадав машину, на якій виїхав з міста. Полтавські силовики ввели спецоперацію «Грім».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: