Луцькому терористові завтра оберуть запобіжний захід

Читать на русском
Максиму Кривошу, який в Луцьку захопив автобус з пасажирами, сьогодні оголосять про підозру, а завтра оберуть запобіжний захід.

Максиму Кривошу, який у вівторок в Луцьку захопив автобус з пасажирами, сьогодні оголосять про підозру, а завтра оберуть запобіжний захід.

Про це повідомила пресслужба поліції Волинської області.

Захоплення заручників в Луцьку: інші схожі інциденти в УкраїніВ Україні в цьому році заручників захоплювали не тільки в Луцьку, а й в одеському суді. В кінці 2017 року було інцидент із захопленням заручників на пошті в Харкові.

Як повідомляється, зараз Максим Кривош знаходиться в ізоляторі тимчасового утримання. Сьогодні йому оголосять про підозру. Судове засідання щодо обрання запобіжного заходу відбудеться 23 липня.

Відомо, що зловмисникові інкримінують одразу чотири статті ККУ.

Зокрема, відкрито кримінальні провадження за ч. 2 ст.147 (Захоплення заручників), ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами), ст. 348 (Посягання на життя працівника правоохоронного органу, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовця), ст. 258 (Терористичний акт) Кримінального Кодексу.

Нагадаємо, вранці 21 липня в Луцьку Максим Кривош захопив рейсовий автобус «Берестечко - Красилівка» і взяв пасажирів в заручники. Чоловік мав при собі зброю та погрожував підірвати автобус у разі штурму.

Операція зі звільнення людей тривала до пізнього вечора. В результаті - президент Володимир Зеленський виконав умову терориста. Зловмисника вдалося затримати. Жертв і постраждалих немає.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: