Луцький терорист не дозволив передати заручникам воду

Читать на русском
Захоплення заручників в Луцьку. Терорист не дозволив передати заручникам воду і погрожує підірвати автобус в разі штурму.

Поліція продовжує вести переговори з нападником, який утримує пасажирів всередині автобусу в Луцьку. Чоловік не дозволив передати заручникам воду і погрожує підірвати автобус в разі штурму.

Про це повідомив заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко в ефірі телеканалу Zik у вівторок, 21 липня.

Захоплення заручників в Луцьку: що стоїть за терактом на ВолиніПравоохоронні органи України не мають досвіду вирішення подібних ситуацій в мирних умовах, тому інцидент з терактом в Луцьку можна вважати першим подібним випадком за весь час, вважає експерт.

«Зараз з ним тривають переговори. Було запропоновано, щоб передали воду для заручників, тому що автобус стоїть вже 3 години на самому пеклі - на площі в Луцьку, але він поки цього не дозволив. Ми бачимо, що ця людина має певні вимоги, які він хоче транслювати, в тому числі через засоби масової інформації. Ми думаємо, що ця особа має якісь свої переконання, судячи з того, що в мережі поширена книга «Філософія злочинця» під прізвищем Максим Поганий», - сказав заступник міністра.

При цьому Геращенко додав, що терорист обіцяє підірвати автобус в разі штурму.

Також відомо, що правоохоронці Луцька продовжують шукати вибухівку в місті, яку терорист, за його словами, може підірвати дистанційно.

Нагадаємо, сьогодні в Луцьку озброєний чоловік захопив рейсовий автобус «Берестечко - Красилівка» і взяв пасажирів в заручники. За інформацією ЗМІ, він прикував людей наручниками до крісел маршрутки.

За даними СБУ, в салоні автобуса приблизно десять заручників, даних про постраждалих немає. З загарбником ведуть переговори, центр Луцька перекритий. На місце подіії прибув голова МВС Арсен Аваков.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: