Захоплення заручників у Луцьку: близькі злочинця вмовляють скласти зброю

Читать на русском
У Луцьку близькі чоловіка, який захопив автобус і взяв пасажирів у заручники, намагаються умовити його скласти зброю, але терорист поки не погоджується.
Фото: Антон Геращенко/ Facebook

У Луцьку близькі чоловіка, який захопив автобус і взяв пасажирів у заручники, намагаються умовити його скласти зброю, але терорист поки не погоджується.

Про це в ефірі 112 Україна заявив заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко.

«На цей момент можу сказати, що встановлена ​​його дружина і ми зв'язалися з нею, його хорошими знайомими. Всі вони вмовляють його скласти зброю, здатися, але поки що він не йде назустріч. Будь-яких нових умов він не висував», - сказав Геращенко.

Вибухівка в Києві та захоплення заручників у Луцьку: чи є зв’язок між двома злочинамиЕпізоди у Києві та Луцьку між собою не пов’язані, але все ж можуть бути окремими спланованими акціями з метою залякування, вважає експерт.

Раніше повідомлялося, що представники ЗМІ в Дубно поспілкувалися з 15-річним сином терориста. За його словами, відносини з батьком були «більш-менш нормальними». Хлопець не очікував такого вчинку від батька.

Нагадаємо, сьогодні в Луцьку озброєний чоловік захопив рейсовий автобус «Берестечко - Красилівка» і взяв пасажирів у заручники. За інформацією ЗМІ, він прикував людей кайданками до крісел маршрутки.

За даними СБУ, в салоні автобуса приблизно десять заручників, даних про постраждалих немає. З загарбником ведуть переговори, центр Луцька перекритий. На місце надзвичайної події прибув голова МВС Арсен Аваков.

Також відзначимо, СБУ кваліфікувала захоплення заручників як терористичний акт.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: