Ситуація на Донбасі: 3 обстріли , є поранені

Читать на русском
У вівторок, 21 липня, в районі проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі незаконні збройні формування Російської Федерації три рази порушили режим припинення вогню.
mil.gov.ua

У вівторок, 21 липня, в районі проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі незаконні збройні формування Російської Федерації три рази порушили режим припинення вогню. В результаті ворожих обстрілів двоє військових отримали поранення.

Про це повідомляє пресцентр штабу ООС.

Карта ООС: ситуація на сході України на 21 липняСитуація на сході країни станом на 21 липня 2020 року за даними РНБО України, пресцентру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Північ бойовики застосували міномети калібру 120 мм біля населеного пункту Новотошківське.

Також окупанти відкривали вогонь з автоматичних станкових гранатометів і з ручних протитанкових гранатометів недалеко від населеного пункту Павлопіль і поблизу Гнутове, що в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Схід.

«За поточну добу в результаті ворожих обстрілів двоє захисників зі складу Об'єднаних сил отримали поранення. Їх оперативно доставили до медичних установ і їм була надана кваліфікована допомога лікарів», - йдеться в повідомленні.

На ділянках розведення обстрілів зафіксовано не було.

Раніше в ОБСЄ назвали втрати серед цивільних на Донбасі з початку року.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: