В ОБСЄ назвали втрати серед цивільних на Донбасі з початку року

Читать на русском
З початку року на Донбасі загинули вісім осіб серед цивільного населення, ще 47 отримали поранення - ОБСЄ СММ.
Ілюстративне фото.

З початку року на Донбасі загинули вісім осіб серед цивільного населення, ще 47 отримали поранення. У період з 29 червня по 12 липня місія ОБСЄ зафіксувала близько 5 200 порушень режиму припинення вогню.

Про це йдеться у звіті ОБСЄ СММ.

У розвідці назвали втрати бойовиків на Донбасі за тижденьПротягом минулого тижня російські найманці на Донбасі понесли значні втрати. Відомо щонайменше про 11 загиблих бойовиків, ще 14 отримали поранення.

Моніторингова місія констатувала спокійну ситуацію на ділянці розведення в районі Станиці Луганської, тоді зафіксувавши присутність людей на ділянках розведення в районах Золотого і Петровського. Крім того, Місія виявила нові продовження позицій збройних формувань на ділянці розведення в районі Петрівського, в межах яких зафіксовано порушення режиму припинення вогню.

Наголошується, що місія також сприяла проведенню ремонтних робіт на лініях електропередач, за якими здійснюється електропостачання близько 300 тисяч цивільних осіб з обох сторін лінії зіткнення в Донецькій і Луганській областях.

Нагадаємо, 13 липня окупанти обстріляли групу українських військових, які проводили евакуацію тіла бійця ВСУ в районі смт Зайцеве. В результаті обстрілу загинув військовий медик. Ще один боєць був поранений, один травмований.

Тіла загиблих і поранений військовослужбовець залишилися на місці обстрілу. Бойовики передали тіло воїна ВСУ тільки 15 липня, а медика - 17 липня після переговорів за участю ОБСЄ.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: