Ситуація на Донбасі: 7 обстрілів, є загиблий

Читать на русском
У понеділок, 20 липня, бойовики на Донбасі сім разів порушили режим припинення вогню. В результаті обстрілу загинув український військовослужбовець.
mil.gov.ua

У понеділок, 20 липня, бойовики на Донбасі сім разів порушили режим припинення вогню. В результаті обстрілу загинув український військовослужбовець.

Про це повідомляє пресцентр штабу операції Об'єднаних сил.

Незаконні збройні формування Російської Федерації застосували заборонене мінськими угодами озброєння, використавши не лише міномети, а й артилерійські установки.

Зокрема, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Північ, бойовики вели вогонь з артилерійських систем калібру 122 мм і 120-ти мм мінометів по українських позиціях поблизу Миронівського. Поблизу Причепилівки окупанти застосували автоматичні станкові гранатомети та великокаліберні кулемети.

Карта ООС: ситуація на сході України на 20 липняСитуація на сході країни станом на 20 липня 2020 року за даними РНБО України, пресцентру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

Також ворожі обстріли були зафіксовані неподалік Шумел. Там бойовики задіяли автоматичні станкові гранатомети, стрілецьку і снайперську озброєння.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Схід окупанти відкривали вогонь з гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів біля Мар'їнки, Старогнатівки, Широкино і Павлопіля.

На ділянках розведення обстрілів зафіксовано не було.

Раніше Держдеп США відреагував на вбивство військового медика на Донбасі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: