У Києві через витік газу евакуювали мешканців багатоповерхівки

Читать на русском
Рятувальники евакуювали мешканців дев'ятиповерхового житлового будинку в Дніпровському районі столиці через витік газу.
пресслужба ДСНС

Рятувальники евакуювали мешканців дев'ятиповерхового житлового будинку в Дніпровському районі столиці через витік газу.

Про це у вівторок, 7 липня, повідомляє пресслужба ДСНС.

Вибух на Позняках в Києві: скільки аварій через побутовий газ сталося в УкраїніВ Україні від побутового газу щороку гинуло понад 50 осіб. Тільки за перший місяць 2019 року сталося 14 аварій.

«О 10:53 в оперативно-координаційний центр Головного управління ДСНС України в м. Києві надійшло повідомлення про витік газу з подальшим горінням в одній з квартир на вул. Райдужна, 69, в Дніпровському районі столиці», - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що після прибуття на місце події було встановлено, що пожежа виникла в квартирі на першому поверсі дев'ятиповерхового житлового будинку, але до моменту прибуття рятувальників ознак горіння не спостерігалося.

Рятувальники під час евакуації мешканців виявили власник квартири, де сталася пожежа, з незначними опіками кисті правої руки.

«Чоловік був переданий бригаді швидкої медичної допомоги. З верхніх поверхів будівлі рятувальниками були евакуйовані вісім осіб», - додали в ДСНС.

На місце події виїжджали три одиниці основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки та 12 осіб особового складу підрозділів ГУ ДСНС України в м.Києві.

Нагадаємо, 21 червня в Києві на Позняках стався вибух у багатоповерхівці, було зруйновано кілька поверхів. Всього пошкоджено 16 квартир. Рятувальники виявили тіла п'яти загиблих.

Київ виділить із резервного фонду 30 млн грн на житло постраждалим унаслідок вибуху.

ДСНС 23 червня завершила пошукові роботи на місці вибуху.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: