Кабмін виділить допомогу постраждалим від вибуху на Позняках

Читать на русском
Кабінет міністрів планує виділити допомогу жителям будинку в Києві, які постраждали від вибуху 21 червня. Зараз розслідуються всі обставини.
Урядовий портал

Кабінет міністрів планує виділити допомогу жителям будинку в Києві, які постраждали від вибуху 21 червня. Зараз розслідуються всі обставини.

Про це написав прем'єр-міністр Денис Шмигаль у своєму Telegram-каналі.

Він повідомив, що тримає ситуацію під особистим контролем. На місці події знаходяться голова МВС Арсен Аваков і керівник ДСНС Микола Чечоткін, від яких надходить інформація про хід рятувальних робіт та розслідування причин вибуху.

Як зазначив Шмигаль, попередня версія - вибух газоповітряної суміші, який призвів до руйнування міжповерхових перекриттів 4, 5, 6, 7 поверхів.

«Уряд детально вивчить причини вибуху і зробить все можливе, щоб допомогти людям, які постраждали. З цього питання тримаємо зв'язок з міським головою Києва Віталієм Кличком та Офісом президента», - повідомив він.

Вранці 21 червня в житловому 9-поверховому будинку по вул. Соломії Крушильницької, 1/5 в Києві стався вибух, який зруйнував перекриття 4, 5, 6, 7 поверхів.

За даними на 12:00 у результаті вибуху загинули дві людини.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: