Під завалами будинку в Києві загиблих більше немає – ДСНС

Читать на русском
Під завалами будинку в Дарницькому районі Києва, де в неділю, 21 червня, стався вибух імовірно, побутового газу, загиблих більше немає.
kyiv.dsns.gov.ua

Під завалами будинку в Дарницькому районі Києва, де в неділю, 21 червня, стався вибух імовірно, побутового газу, загиблих більше немає.

Про це повідомляє пресслужба ДСНС у вівторок, 23 червня.

Вибух на Позняках в Києві: скільки аварій через побутовий газ сталося в УкраїніВ Україні від побутового газу щороку гинуло понад 50 осіб. Тільки за перший місяць 2019 року сталося 14 аварій.

«Усього підрозділами ДСНС витягнуті з-під завалів тіла п'яти загиблих. За оперативною інформацією, під завалами загиблих більше немає», - йдеться в повідомленні.

До проведення робіт станом на 11:00 залучені 223 людини і 44 одиниці техніки.

Як повідомлялося, з початку проведення робіт з-під завалів вилучено тіла 5 осіб: двох жінок 1943 р.н. та 1974 р.н., а також трьох чоловіків 1991р.н., 1967 р.н., 1976 р.н, повідомили у пресслужбі.

Нагадаємо, 21 червня о 10:00 у Дарницькому районі по вул. Соломії Крушельницької, 1/5, у десятиповерховому житловому будинку стався вибух попередньо газоповітряної суміші без послідуючого горіння.

За фактом вибуху в київській багатоповерхівці відкрито кримінальне провадження.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: