Співробітника військової прокуратури Південного регіону затримали на хабарі

Читать на русском
Прокурор налагодив механізм систематичного отримання неправомірної вигоди від підприємців. Він через посередника вимагав 10 тис. доларів.
Фото: АР

Прокурора, який працював в одному з відділів військової прокуратури Південного регіону, викрили на вимаганні та одержанні неправомірної вигоди.

Про це повідомляє пресслужба офісу генпрокурора в п'ятницю, 26 червня.

Найбільші хабарі: хто брав, за що давали та чим закінчилися кримінальні справиНе тільки Холодницькому та Ситнику пропонували мільйонні хабарі. За які вигоди високопосадовців намагались випробовувати великими грошима? Хто взяв, а хто не спокусився?

Прокурор налагодив механізм систематичного отримання неправомірної вигоди від підприємців. Він через посередника вимагав 10 тис. доларів і отримав 5 тис. доларів США за непритягнення до кримінальної відповідальності посадових осіб одного з підприємств за допущення порушення податкового законодавства при здійсненні митного оформлення транспортних засобів при ввезенні їх на територію України в режимі Імпорт.

Крім того, був задокументований факт вимагання та отримання цим же прокурором хабаря в сумі 2500 доларів США від представника приватного підприємства.

Правоохоронці провели обшуки в адміністративній будівлі військової прокуратури, а також у суб'єктів господарювання, причетних до надання прокурору неправомірної вигоди.

Тепер вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою і відсторонення від займаної посади.

Раніше детективи НАБУ викрили на хабарі колишнього чиновника.

Також нагадаємо, в Києві на хабарі затримано проректор університету.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: