Зведення ООС: 20 обстрілів, поранені двоє військових

Читать на русском
Проросійські бойовики в суботу, 20 червня, 20 разів порушили режим припинення вогню, внаслідок обстрілів двоє військовослужбовців ООС отримали поранення.
Укрінформ

Проросійські бойовики в суботу, 20 червня, 20 разів порушили режим припинення вогню, внаслідок обстрілів двоє військовослужбовців ООС отримали поранення.

Про це передає пресцентр ООС.

«Сьогодні збройні формування Російської Федерації 20 разів порушили режим припинення вогню, застосувавши при цьому заборонені до розміщення на лінії зіткнення артилерійські системи калібру 152 мм і 122 мм, 120-ти та 82-ох мм міномети, а також озброєння БМП, гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю», - йдеться у повідомленні.

У пресцентрі зазначили, що українські захисники надали загарбникам рішучу відповідь. Відчувши на собі дію наших чергових вогневих засобів, окупанти відмовились від подальшої активності. Втрати противника уточнюються.

«Внаслідок ворожих обстрілів двоє військовослужбовців Об'єднаних сил отримали поранення. Їх оперативно доставлено до лікувальних закладів та надається необхідна медична допомога», - йдеться у повідомленні.

За даними пресцентру, на ділянках розведення №1, №2 та №3 режим «Тиша» дотримувався. Ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил залишається контрольованою.

Як повідомлялося, бойовики обстріляли позиції Об’єднаних сил біля Оріхового, є поранений.

Як повідомлялося, 19 червня збройні формування Російської Федерації 8 разів порушили режим припинення вогню. Противник обстріляв наші позиції із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 120 мм та 82 мм, а також гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Раніше в ОБСЄ заявили про півсотні цивільних жертв в Донбасі з початку року.

Також нагадаємо, МЗС вимагає посилити санкції проти РФ за новий «референдум» на Донбасі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: