Ситуація на Донбасі: 5 обстрілів, є поранені

Читать на русском
Сьогодні, 19 червня, в районі проведення операції Об'єднаних сил збройні формування Російської Федерації п'ять разів порушили режим припинення вогню на Донбасі.
https://censor.net.ua/

Сьогодні, 19 червня, в районі проведення операції Об'єднаних сил збройні формування Російської Федерації п'ять разів порушили режим припинення вогню на Донбасі. Під час обстрілу бойовики застосували заборонене озброєння.

Про це повідомляє пресцентр штабу ООС.

Карта ООС: ситуація на сході України на 19 червняСитуація на сході країни станом на 19 червня 2020 року за даними РНБО України, пресцентру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

Окупанти обстрілювали українські позиції з мінометів калібрів 120 мм і 82 мм, а також гранатометом різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Північ, бойовики здійснили обстріл неподалік Кримського, поблизу Шумел, по околицях населеного пункту Орехово, а також поблизу Хутора Вільний.

Крім того, під час проведення інженерної дорозвідки поблизу Новотошківського на міні підірвалися двоє українських військових.

«Воїнам оперативно надали першу медичну допомогу та евакуювали до лікувального закладу. Стан їхнього здоров'я задовільний», - йдеться в повідомленні.

Раніше в ОБСЄ заявили про півсотні цивільних жертв в Донбасі з початку року.

Також нагадаємо, МЗС вимагає посилити санкції проти РФ за новий «референдум» на Донбасі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: