Засідання Верховної ради: онлайн-трансляція

Читать на русском
ВР планує розглянути доопрацьовану програму дій уряду, а також законопроєкт про народовладдя через всеукраїнський референдум.
Фото - «Слово і діло».

У четвер, 18 червня, Верховна рада планує розглянути доопрацьовану програму дій уряду, а також законопроєкт про народовладдя через всеукраїнський референдум.

Трансляцію засідання веде «Слово і діло».

Парламентський четвер /18.06.2020/RadaTVchannel

Депутати планують розглянути проект постанови про програму діяльності Кабінету міністрів України, а також проект постанови про звіт щодо виконання ЗУ «Про державний бюджет України на 2019 рік».

Окрім того, сьогодні Рада розгляне законопроєкт №3612 про народовладдя через всеукраїнський референдум, №2182 про всеукраїнський референдум та №3177 про всеукраїнський та місцеві референдуми за народною ініціативою.

Також нардепи планують розглянути законопроєкт №3509 про внесення змін до ЗУ «Про державний бюджет на 2020 рік», законопроєкт №2285-д про державне регулювання діяльності щодо організації азартних ігор, законопроєкт №3383 про внесення змін до законодавства щодо перебігу процесуальних строків під час дії карантину, встановленого Кабінетом міністрів України для запобігання поширенню коронавірусної хвороби.

Нагадаємо, профільний комітет ВР з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку і містобудування підтримав законопроєкт №3612 про народовладдя через всеукраїнський референдум.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: