Комітет Ради не став рекомендувати доопрацьовану програму Кабміну

Читать на русском
Програма дій Кабміну Шмигаля. Комітету Ради не вистачило голосів, щоб рекомендувати парламенту доопрацьовану програму дій уряду.

Комітет Верховної ради з питань економічного розвитку прийняв рішення не рекомендувати доопрацьовану програму дій Кабінету міністрів.

Таке рішення було прийнято на засіданні комітету в середу, 17 червня.

Програма дій уряду: чи підтримає Верховна рада документ із другої спробиВерховна рада, ймовірно, підтримає нову програму дій, але відправить восени уряд у відставку, вважає експерт.

Зокрема, доопрацьовану програму дій уряду схвалили 5 членів комітету ВР, 4 висловилися проти і 4 - утрималися. Цих голосів не вистачило, щоб рекомендувати Верховній раді прийняти під час засідання доопрацьовану програму дій Кабміну.

У цій ситуації члени комітету вирішили запропонувати Верховній раді визначитися щодо програми шляхом голосування. Таке рішення підтримали 9 членів комітету. Як відомо, голосування за програму Кабміну заплановано на завтра, 18 червня.

Комітет з питань економічного розвитку розглянув програму дій Уряду /17.06.2020/RadaTVchannel

Нагадаємо, раніше Рада відправила на доопрацювання програму дій Кабміну.

Протягом тижня уряд опублікував доопрацьовану програму своєї діяльності, в якій розписані пріоритети і завдання для кожного міністерства.

У той же час сьогодні повідомлялося, що комітет ВР підтримав президентський законопроект про референдум (про народовладдя). У четвер, 18 червня, його можуть прийняти за основу.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: