Через «Шегині» відновили рух автотранспорту

Читать на русском
Рух автотранспорту через прикордонний пункт пропуску Шегині - Медика було відновлено вночі у вівторок, 16 червня.
Держприкордонслужба

Рух автотранспорту через прикордонний пункт пропуску «Шегині - Медика» було відновлено вночі у вівторок, 16 червня.

Про це повідомляє пресслужба ДПСУ.

«У ніч проти 16 червня прикордонна варта Республіки Польща повідомила про рішення щодо відновлення руху автотранспорту через пункт пропуску «Медика». Цієї ж ночі Держприкордонслужба України забезпечила можливість пропуску легкового та вантажного транспорту у пункті пропуску «Шегині», навпроти польського – «Медика», - йдеться у повідомленні.

Наголошується, що уряд України ухвалив рішення щодо відновлення пропуску у «Шегинях» ще 20 травня. Загалом, цим рішенням Кабінет міністрів України поновив роботу 6 пунктів пропуску на кордоні з Польщею, 2 – зі Словаччиною, 4 – з Угорщиною, 7 – з Румунією, 46 – з Молдовою та 1 – для морського сполучення.

«Зараз на кордоні з Польщею функціонують 4 пункти пропуску для автомобільного сполучення: «Краківець - Корчова», «Рава-Руська - Хребенне» та «Ягодин - Дорохуськ», а також пункт пропуску «Шегині-Медика», - повідомили прикордонники.

Нагадаємо, у неділю, 14 червня, вранці на українсько-польському кордоні ускладнилася ситуація з пропуском людей в Польщу. Польські прикордонники сповільнили оформлення осіб через карантинні обмеження.

В суботу, 13 червня, Польща знову відкрила свої кордони для всіх сусідніх країн Європейського союзу. України поки в списку немає. Заборона на в'їзд до Польщі діяла протягом трьох місяців через пандемію.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: