Черги на «Шегинях» убік Польщі зменшилися – Держприкордонслужба

Читать на русском
Черги на українсько-польському кордоні ввечері 14 червня почали зменшуватися. Ситуація на пункті пропуску Шегині поступово стабілізується.
Держприкордонслужба

Черги на українсько-польському кордоні ввечері 14 червня почали зменшуватися. Ситуація на пункті пропуску «Шегині» поступово стабілізується.

Про це повідомляє Державна прикордонна служба України.

Наразі українські прикордонники оформлюють близько 70 людей на годину, однак люди застрягають в чергах перед польським пунктом пропуску «Медика». Затримки пов'язані з карантином.

З початку доби українська сторона майже 10 разів офіційно звернулася до польських прикордонників з проханням пришвидшити пропуск осіб, які прямують до Польщі.

Крім того, за останніми даними Західного регіонального управління ДПСУ, станом на 15-ту годину на українському пункті пропуску «Краковець» спостерігалася черга з 90 осіб.

Нагадаємо, сьогодні вранці на українсько-польському кордоні ускладнилася ситуація з пропуском людей в Польщу. Польські прикордонники сповільнили оформлення осіб через карантинні обмеження.

В суботу, 13 червня, Польща знову відкрила свої кордони для всіх сусідніх країн Європейського союзу. України поки в списку немає. Заборона на в'їзд до Польщі діяла протягом трьох місяців через пандемію.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: