На кордоні з Польщею запрацював пішохідний пункт пропуску «Шегині»

Читать на русском
На польсько-українському кордоні з 16 травня відновив роботу пішохідний пункт пропуску Шегині.

З півночі, 16 травня, на українсько-польському кордоні у Львівській області відновив роботу пішохідний пункт пропуску «Шегині» (згідно з розпорядженням Кабміну від 13 травня № 542-р).

Про це повідомляє на пресцентр ДПСУ.

Турбота про заробітчан: чи може влада контролювати виїзд українців за кордонКонтролюючи виїзд заробітчан закордон, українська влада порушує Конституцію, вважає експерт.

Це єдиний пункт пропуску на українсько-польській ділянці, де обладнаний пішохідний перехід. Як відомо, зараз людей пропускають тільки в пішому порядку, оскільки робота автомобільного напрямку ще не відновлена.

«Станом на 08:00 16 травня через кордон пропустили майже 400 осіб. Всім громадянам, які прибули в Україну, в обов'язковому порядку провели температурний скринінг. Осіб з підвищеною температурою тіла не виявлено. Для осіб, які прибули до України, передбачений двотижневий карантин», - йдеться в повідомленні.

В ДПСУ зазначають, що на вхід до України діють обмеження щодо іноземців та осіб без громадянства. Обмежень для українців по виходу з території України немає.

«Однак варто враховувати, що суміжною стороною запроваджені додаткові заходи на вхід до Республіки Польща, зокрема проходження двотижневого карантину», - додали в прикордонній службі.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що Україна відкриває пункт пропуску на кордоні з Польщею.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: