Засідання Верховної ради: онлайн-трансляція

Читать на русском
Верховна рада планує розглянути низку законопроектів, зокрема, законопроект про народовладдя через всеукраїнський референдум.
Фото - «Слово і діло».

У вівторок, 16 червня, Верховна рада планує розглянути низку законопроектів, зокрема, законопроект про народовладдя через всеукраїнський референдум.

Трансляцію засідання веде «Слово і діло».

Парламентський вівторок/16.06.2020/RadaTVchannel

Також парламентарі планують розглянути проект постанови про План законотворчих робіт ВРУ на 2020 рік, а також проект постанови про внесення змін до порядку денного третьої сесії.

Планується розглянути і законопроект №3636 про внесення змін до Прикінцевих положень ЗУ щодо забезпечення лікування COVID-19, щодо продовження строку його дії у зв’язку із загрозою зростання захворюваності. Нардепи планують розглянути ще низку законопроектів, зокрема, щодо удосконалення окремих питань проходження громадянами військової служби, щодо захисту трудових мігрантів та боротьбу з шахрайством у працевлаштуванні за кордон.

Нагадаємо, як повідомив голова ВРУ Дмитро Разумков, законопроект про всеукраїнський референдум, що входить до пакету законопроектів про народовладдя, будуть розглядати у ВР цього тижня. У вівторок проголосують за скорочення строків, а у четвер - розглянуть у першому читанні.

Раніше «Слово і діло» розібралося, що фракції та групи обговорили на Погоджувальній раді, і за що вони готові голосувати.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: