Стало відомо, що Кабмін розгляне на позачерговому засіданні 12 червня

Читать на русском
Кабмін в п'ятницю, 12 червня, збереться на позачергове засідання, на якому розгляне затвердження планів розподілу на райони в рамках децентралізації.
kmu.gov.ua

У п'ятницю, 12 червня, уряд збереться на позачергове засідання, на якому розгляне питання про затвердження планів освіти районів в частині реформи децентралізації.

Про це повідомив прем'єр-міністр Денис Шмигаль в ході прес-конференції з нагоди 100 днів роботи Кабміну, трансляцію якої веде «Слово і діло».

Кабмін Шмигаля поступається попередникам у законотворчій активності – дослідженняЗа 100 днів роботи уряду міністри Шмигаля подали до Ради 35 законопроектів, міністри Гончарука – 43, а міністри Гройсмана – 131 законодавчу ініціативу.

«Цієї п'ятниці ми плануємо провести позачергове засідання уряду, на якому ми плануємо розглянути і затвердити якраз план районів, план освіти районів в частині реформи адміністративно-територіального устрою України», - розповів прем'єр.

Шмигаль також прокоментував інформацію про те, чи готується Кабмін 12 травня відкрити всі КПВВ на Донбасі. За його словами, питання відкриття пунктів пропуску наразі опрацьовується. Якщо він буде підготовлений до завтра - його можуть винести на розгляд.

«Питання про відкриття КПВВ розглядається і опрацьовується профільними міністерствами. І можливо, буде розглядатися. На сьогодні - поки що питання одне: затвердження планів розподілу на райони», - повідомив Шмигаль.

Нагадаємо, журналіст, член української делегації в ТКГ по Донбасі Сергій Гармаш раніше повідомив, що Кабмін 12 червня може розглянути відкриття всіх КПВВ на Донбасі в адаптивному режимі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: