Відкриття КПВВ на Донбасі: біля «Мар'їнки» і «Станиці Луганської» утворилися черги

Читать на русском
Біля КПВВ Мар’їнка та Станиця Луганська наразі очікують на перетин лінії розмежування близько 135 осіб і 55 транспортних засобів.

Біля КПВВ «Мар’їнка» та «Станиця Луганська» наразі очікують на перетин лінії розмежування близько 135 осіб і 55 транспортних засобів.

Про це повідомляє пресслужба ДПСУ.

«Сьогодні, об 11:00, згідно з наказом командувача ООС, відновлюється пропуск через лінію розмежування в КПВВ «Мар’їнка» та «Станиця Луганська». Наразі в зазначених КПВВ достатня кількість присутніх змін прикордонних нарядів, які готові до відновлення пропускних операцій. Охочі перетнути лінію розмежування на тимчасово окуповану територію почали збиратися біля КПВВ близько 6-ї години ранку. Станом на 8:30 біля «Станиці Луганської» зібралося 45 осіб, а біля «Мар’їнки» - 55 транспортних засобів (та близько 90 осіб). Серед тих, хто зібрався біля КПВВ, є діти та літні люди», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що не виключено, що бойовики відмовлятимуть в пропуску особам, які перетинатимуть лінію розмежування з боку підконтрольної українській владі території. Щоб не виникало скупчень осіб та транспорту у так званій сірій зоні, пропуск осіб сьогодні буде здійснюватися поступово.

Вказується, що сьогодні пропуск в зазначених КПВВ буде здійснюватися з 11:00 до 14:00 з урахуванням всіх заходів контролю поширення пандемії COVID-19, а пріоритет для пропуску буде надаватись громадянам, які слідують з причин соціально-гуманітарного характеру, у разі наявності підтверджуючих документів, та особам, які слідують для складання зовнішнього незалежного оцінювання.

Нагадаємо, на Донбасі з 10 червня частково відновлюється робота контрольних пунктів в'їзду і виїзду.

Командування штабу ООС оприлюднило рекомендації щодо пропуску.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: