У ЦВК вирішили, хто займе місце Ткаченка в парламенті

Читать на русском
У ЦВК сьогодні схвалили рішення про те, що місце депутата від «Слуги народу» Олександра Ткаченка в парламенті займе екссуддя і юрист з Дніпра Денис Маслов.
Фото: Денис Маслов - facebook.com dnepr lawyer

У ЦВК сьогодні схвалили рішення про те, що місце депутата від «Слуги народу» Олександра Ткаченка в парламенті займе екссуддя і юрист з Дніпра Денис Маслов.

Про це повідомляє пресслужба комісії у четвер, 11 червня.

Рада призначила Ткаченка міністром культури: хто підтримав рішенняОлександр Ткаченко призначений міністром культури. За нього проголосували 263 нардепи – слуги народу й депутатські групи.

Зокрема, ЦВК визнала Маслова обраним народним депутатом. Він включений до виборчого списку партії «Слуга народу» під №138.

Так, Рада своєю постановою достроково припинила повноваження народного депутата Олександра Ткаченка, обраного на позачергових виборах народних депутатів 21 липня 2019 року, у зв'язку з особистою заявою про складення ним депутатських повноважень.

«Тому комісія визнала обраним народним депутатом України на зазначених виборах в загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі Маслова Дениса В'ячеславовича, 1983 року народження, освіта вища, директора ТОВ «Авін Трейд», що проживає у Дніпрі, члена політичної партії «Слуга народу», - зазначено в повідомленні.

Нагадаємо, 4 червня Верховна рада призначила нардепа від «Слуги народу» Олександра Ткаченка новим головою Міністерства культури України.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: