Гендиректор 1+1 Ткаченко пішов з посади

Читать на русском
Гендиректор 1 плюс1 медіа Олександр Ткаченко звільнився з займаної посади у зв’язку з обранням народним депутатом, але залишиться Почесним президентом компанії.

Гендиректор 1+1 медіа Олександр Ткаченко звільнився з займаної посади у зв’язку з обранням народним депутатом, але залишиться Почесним президентом компанії.

Як інформує «Слово і Діло», про це повідомила прес-служба «Групи 1+1 медіа» для Ліга.net:

Ткаченко розповів, що робитиме на посаді мера КиєваКандидат в нардепи від Слуги народу і гендиректор холдингу 1+1 media Олександр Ткаченко допустив, що може очолити міську владу Києва.

«Оскільки генеральний директор 1+1 медіа Олександр Ткаченко обраний народним депутатом ВРУ і не може суміщати цю діяльність з роботою у виконавчому органі, 16-го серпня Наглядовою радою було розглянуто його заяву та прийнято рішення про звільнення з посади».

Ткаченка додав, що свою частку в «плюсах» у 5% продаю інвестиційній компанії. Є хороша компанія, нарешті буду при грошах».

Він також додав, що журналісти, які володіють частками холдингу і стали депутатами, теж збираються продавати свої частки в компанії.

Новим гендиректором ТОВ ТРК «Студія 1+1» з 19 серпня призначений В'ячеслав Мієнко.

Нагадаємо, Центральна виборча комісія вже зареєструвала 235 народних депутатів, обраних на позачергових виборах 21 липня.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: