Рада призначила Ткаченка міністром культури: хто підтримав рішення

Читать на русском

Верховна рада призначила Олександра Ткаченка (депутат від «Слуги народу») міністром культури і інформаційної політики України. «Слово і діло» подивилося, як розподілилися голоси в залі.

Постанову про призначення Ткаченка підтримали 263 народні депутати, 55 – голосували «проти», 44 – утрималися, 27 – не голосували.

«Слуги народу» дали 229 голосів «за», двоє утрималися, 4 – не голосували і 13 – були відсутні. Група «За майбутнє» дала 12 голосів «за», 4 – утрималися, 5 – не голосували і один був відсутній. Група «Довіра» практично всім складом підтримала постанову. Ще 8 голосів дали позафракційні депутати.

В «Опозиційній платформі – За життя» 30 депутатів проголосували «проти» призначення Ткаченка, 10 – не голосували і 4 – були відсутні. Більшість членів фракції «Європейська солідарність» також виступили «проти».

У «Батьківщині» 15 депутатів утрималися, один не голосував і 8 – були відсутні. Практично всі члени фракції «Голос» утрималися під час голосування.

Нагадаємо, на нашій інфографіці можна подивитися, як народні депутати голосували за призначення віцепрем'єром Ольги Стефанішиної.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: