Зеленський назвав причину відставки Богдана

Читать на русском
Глава держави Володимир Зеленський заявив, що планував призначити Андрія Богдана генеральним прокурором, проте змушений був відправити його у відставку через часті конфлікти всередині команди.

Глава держави Володимир Зеленський заявив, що планував призначити Андрія Богдана генеральним прокурором, проте змушений був відправити його у відставку через часті конфлікти всередині команди.

Про це президент розповів в інтерв'ю Українській правді.

За словами президента, колишнього керівника ОП стала псувати влада і він став конфліктним.

«Мені не подобаються конфлікти всередині команди, мені не подобається демонстрація влади. Коли я побачив, що Андрюха (Богдан — ред.) не бачить, як влада його з'їдає, точно з'їсть, і закінчиться все дуже погано, я прийняв рішення про те, що нам треба (звільнити його з посади — ред.)», — пояснив він.

Глава держави додав, що хотів зробити Богдана генеральним прокурором, а рішення про призначення його на посаду керівника ОП було неправильним.

«Я вважаю, що з самого початку у мене було неправильне рішення з ним через голову Офісу. Тому що з самого початку я вважав, що він сильний юрист, він хоче садити, то, що він говорив, і він повинен йти на генпрокурора. Я так вважав. Я з самого початку хотів, щоб він був потужним генеральним прокурором», — розповів Зеленський.

Також президент додав, що зараз взагалі не спілкується з Богданом.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський 11 лютого звільнив Андрія Богдана з посади керівника Офісу президента.

Також Зеленський призначив Андрія Єрмака новим керівником Офісу президента замість Андрія Богдана.

Нагадаємо, Богдан на посаді керівника ОПУ виконав дві третини обіцянок.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: