Зеленського оштрафували за відвідування кафе під час карантину

Читать на русском
Поліцейські склали адмінпротокол на президента України Володимира Зеленського через порушення ним карантинних обмежень та відвідування кафе в Хмельницькому.

Поліцейські склали адмінпротокол на президента України Володимира Зеленського через порушення ним карантинних обмежень та відвідування кафе в Хмельницькому.

Крім цього, був оштрафований власник закладу та інші відвідувачі, які були в складі делегації президента. Про це повідомили сьогодні в пресслужбі МВС.

Як зазначили правоохоронці, власник закладу відновив роботу внутрішніх залів кафе, де обслуговували відвідувачів, попри заборону.

Законопроект про народовладдя від Зеленського: у чому особливістьЩо таке скасувальний референдум, скільки питань можна виносити на один плебісцит та як громадські організації зможуть спостерігати за підрахунком голосів.

«У результаті проведеної перевірки поліцейські склали адміністративні матеріали за ст. 44-3 (порушення правил щодо карантину людей) на власника кафе і відвідувачів, в тому числі - президента України Володимира Зеленського, керівника Офісу президента України Андрія Єрмака, його першого заступника Сергія Трофімова, головного державного санітарного лікаря України Віктора Ляшка, голову Хмельницької обласної державної адміністрації Дмитра Габінета і Хмельницького міського голову Олександра Симчишина», - повідомили в МВС.

Адмінпротоколи будуть передані на розгляд суду. Порушникам карантину загрожує від 17 до 34 тисяч гривень штрафу.

Раніше Зеленський доручив провести аудит дитячих таборів.

Також нагадаємо, Зеленський представив голову Служби зовнішньої розвідки.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: