Засідання Верховної ради: онлайн-трансляція

Читать на русском
Верховна рада у п'ятницю, 5 червня, на засіданні планує заслухати міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова та розглянути ряд законопроектів.
Фото - «Слово і діло».

Верховна рада у п'ятницю, 5 червня, на засіданні планує заслухати міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова та розглянути ряд законопроектів.

Трансляцію засідання веде «Слово і діло».

LIVE | Верховна Рада. Запитання до АваковаРадіо Свобода

Почнеться засідання, згідно з порядком денним, з години запитань до уряду щодо діяльності Міністерства внутрішніх справ України у сфері боротьби із організованою злочинністю, охорони громадського порядку та забезпечення громадської безпеки.

Парламентарі хочуть почути інформацію від Арсена Авакова щодо ситуації у Кагарлику та Броварах.

Також сьогодні нардепи розглянуть законопроекти № 2360 щодо вдосконалення правового регулювання хутрового виробництва в Україні, законопроект № 3509 щодо спрямування коштів з фонду боротьби з COVID-19 на ремонт доріг.

На порядку денному також розгляд таких питань: № 2601 про створення ТСК з питань захисту прав інвесторів; № 3354 щодо посилення відповідальності за ненадання відповіді на депутатські запити; № 3592 про визначення складу комісії у конкурсі на посаду директора ДБР.

Нардепи також розглянуть перехід обліку газу з кубометрів на кіловати.

Нагадаємо, що вчора, 4 червня, депутати ухвалили на засіданні низку кадрових призначень в уряді, а також відправили на доопрацювання програму дій уряду.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: