ДБР знову викликало Порошенка на допит

Читать на русском
Держбюро розслідувань викликає п'ятого президента України Петра Порошенка на допит у справі про записи міжнародних переговорів під час його каденції.

Держбюро розслідувань викликає п'ятого президента України Петра Порошенка на допит у справі про записи міжнародних переговорів під час його каденції.

Відповідну повістку опублікувала пресслужба відомства.

«Відповідно до ст.133, 135-139, 224 Кримінально-процесуального кодексу України Порошенко П.О. викликається на 11:00 10 червня 2020 року до Державного бюро розслідувань для допиту в якості свідка в кримінальному провадженні № 6220000000000456, в ході якого досліджуються обставини законності зняття інформації під час проведення міжнародних переговорів за участю президента України та посадових осіб іноземних держав», - йдеться в повідомленні.

Йдеться, ймовірно, про опубліковані раніше скандальні переговори Порошенка з екс-віце-президентом США Джо Байденом.

Раніше п’ятий президент України, народний депутат Петро Порошенко знову не прибув на допит до Державного бюро розслідувань.

26 травня в ДБР чекали Порошенка на допит у справі про колекцію картин, але він не з'явився, а пішов на відкриття виставки своїх картин у музеї Івана Гончара.

Також в музеї Гончара повідомили про арешт картин із колекції Порошенка.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: