Венедіктова розповіла, коли підпише підозру Порошенку

Читать на русском
Генпрокурор Ірина Венедіктова заявила, що підпише п'ятому президенту України Петру Порошенку підозру, коли будуть законні підстави.

Генпрокурор Ірина Венедіктова заявила, що підпише п'ятому президенту України Петру Порошенку підозру, коли будуть законні підстави.

Про це вона заявила в ефірі телеканалу Україна 24.

«Венедіктова підпише, коли будуть законні підстави», - сказала Венедіктова відповідаючи на питання, коли вона підпише підозру Порошенку.

Вона зазначила, що правоохоронцям необхідно провести певні процесуальні дії.

«Для того, щоб їх провести, свідок має з'являтися, тому тут питання процесу. Наш кримінально-процесуальний кодекс написаний таким чином, що наші слідчі дії, досудове розслідування, і потім судові процеси можуть бути дуже-дуже довгими. Тому мені здається, що правоохоронці мають виконувати свою роботу, але нам потрібно написати новий кримінально-процесуальний кодекс. Тому що з таким кримінально-процесуальним кодексом нам важко кудись добігати», - розповіла Венедіктова.

Нагадаємо, п’ятий президент України, народний депутат Петро Порошенко знову не прибув на допит до Державного бюро розслідувань.

26 травня в ДБР чекали Порошенка на допит у справі про колекцію картин, але він не з'явився, а пішов на відкриття виставки своїх картин у музеї Івана Гончара.

Також сьогодні в музеї Гончара повідомили про арешт картин із колекції Порошенка.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: