Прикраси та компенсація за репресії: що за 2019 рік задекларувала Юлія Тимошенко

Читать на русском

1 червня закінчився термін подачі електронних декларацій. Нарешті, суспільство зможе побачити, «чим багаті» народні обранці та чиновники. Сьогодні «Слово і діло» розібралося, що за 2019 рік задекларувала глава парламентської фракції «Батьківщина» Юлія Тимошенко.

Тимошенко в минулому році заробила 618,3 тис. грн, отримала 461 тис. грн на виконання депутатських повноважень і 76 тис. грн відсотків. На банківських рахунках у неї було 729,5 тис. грн, готівкою – 290 тис. грн. Крім того, Тимошенко отримала 5,5 млн дол. у вигляді компенсації збитків, заподіяних політичними репресіями 2011-2014 років.

У минулому році нардеп орендувала житловий будинок у Київській області, в іншому праві власності в неї було 4 земельні ділянки (також Київська область).

Також Тимошенко задекларувала вісім ювелірних виробів: сережки Mikimoto, Cartier і Chanel, кільце Dinh Van, підвіска Chopard, намисто з перлами, кільце з перлами, сережки і кільце з дорогоцінним каміннями.

Чоловік депутата – Олександр Тимошенко – у минулому році отримав 304,6 тис. грн іноземного доходу, 4,6 млн грн доходу від підприємницької діяльності, 86 грн відсотків, 2,2 млн грн доходу від відчуження рухомого майна, 43 тис. грн страхових виплат .

На банківських рахунках у Олександра Тимошенка було 231,4 тис. грн, 21 долар, 20,1 тис. євро і 116,8 тис. чеських крон. Готівкою в нього було 175,9 тис. євро, 540 тис. грн і 420,8 тис. дол.

На чоловіка Тимошенко задекларовано двоє наручних годинників Vacheron Constantin і Corum і три автомобілі (Toyota, ГАЗ-14 і Audi A8).

Крім того, Олександр Тимошенко був власником корпоративних прав на ТОВ «Геофорс», ТОВ «Леді Ю» ТОВ «Простір ОУ».

Нагадаємо, раніше ми писали, що за 2019 рік задекларували інші лідери парламентських фракцій і груп: Віктор Бондар, Ірина Геращенко, Тарас Батенко, Олег Кулініч, Сергій Рахманін, Артур Герасимов і Вадим Рабінович.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: