Меблі та ділові костюми: чим у 2019 році володів Олег Кулініч

Читать на русском

1 червня закінчується термін подачі електронних декларацій. Нарешті, суспільство зможе побачити, «чим багаті» народні обранці й чиновники. Сьогодні «Слово і діло» розібралося, що за 2019 рік задекларував співголова депутатської групи «Довіра» Олег Кулініч.

Зарплата Кулініча як народного депутата за минулий рік становила 469 тис. грн. Крім того, йому компенсували 461 тис. грн витрат, пов'язаних із виконанням повноважень. Він також отримав 10,3 тис. грн від надання майна в оренду, 5 млн 697 тис. грн дивідендів. Готівкою Кулініч зберігав 1,8 млн грн, 140 тис. дол. та 95 тис. євро. Ще в нього є кредитний ліміт на 200 тис. грн.

Із нерухомості в народного депутата було дві квартири в Києві, житловий будинок у Полтавській області, адміністративний будинок і п'ять земельних ділянок (Полтавська область).

Кулинич станом на минулий рік їздив на автомобілі Land Rover 2016 року. Також він задекларував корпоративні права ТОВ «Октан» і ТОВ «Зіньківземпроект».

Із цінних речей у нардепа в декларації м'які меблі, меблі для кухні та спальні. Крім того, Кулініч вказав у декларації чотири чоловічі костюми бренду Francesco Smalta, зимове пальто і годинник Zenit.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як виконують обіцянки лідери парламентських фракцій і груп.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: