Квартира та недобудована дача: чим у 2019 році володів Тарас Батенко

Читать на русском

1 червня закінчується термін подачі електронних декларацій. Нарешті, суспільство зможе побачити, «чим багаті» народні обранці й чиновники. Сьогодні «Слово і діло» розібралося, що за 2019 рік задекларував голова депутатської групи «За майбутнє» Тарас Батенко.

Із нерухомості в Батенка є квартира площею 21,7 кв. м, та ще одна квартира площею 51,3 кв. м у спільній власності. В аренді нардеп має дві квартири та готельний номер.

У дружини нардепа Катерини Батенко є квартира 220,9 кв. м, одна земельна ділянка площею 2,5 тис. кв. м та ще одна – в оренді (300 кв. м). Також родина добудовує дачний будинок площею 129 кв. м.

У самого нардепа автівки немає, на дружину записана AUDI Q7 2017 року випуску.

Із доходів Батенко задекларував зарплату за основним місцем роботи – 678,7 тис. грн, кошти на відшкодування витрат, пов’язаних із виконанням депутатських повноважень – 461 тис. грн, компенсацію за оренду готельного номера – 156 тис. грн, компенсацію за оренду квартири – 81,3 тис. грн.

На рахунках у банках нардеп має 1,3 тис. євро, 245 доларів та в сумісній власності 292,2 тис. грн.

Також нардеп вказав у декларації пенсію, яку отримує його мати – 23,5 тис. грн, зарплату дружини – 121,1 тис. грн та її кошти на банківських рахунках – 405 грн і бонусний договір 1,2 тис. грн.

Раніше «Слово і діло» писало, скільки в квітні заробив президент Володимир Зеленський та керівництво ОПУ.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: