Ікони та годинники: чим у 2019 році володів Віктор Бондар

Читать на русском

1 червня закінчився термін подачі електронних декларацій. Нарешті, суспільство зможе побачити, «чим багаті» народні обранці та чиновники. Сьогодні «Слово і діло» розібралося, що за 2019 рік задекларував співголова парламентської групи «За майбутнє» Віктор Бондар.

Бондар за минулий рік отримав 402,4 тис. грн зарплати, 422,6 тис. грн коштів на виконання депутатських повноважень, 3,4 тис. грн відсотків. На банківських рахунках депутат зберігав 57 тис. грн, а готівкою – 34,8 тис. грн, 1,2 млн дол. І 195 тис. євро.

Також у власності нардепа було дві земельні ділянки (Київська та Хмельницька область), житловий будинок у Київській області та дві квартири (Київ та Одеса). Свого автомобіля в Бондаря не було.

Згідно з декларацією Бондар був власником колекції дорогоцінних ікон (17 штук), 14 творів мистецтва (колекції ікон по кілька екземплярів) і 4 антикварних виробів (бронзовий камінний годинник першої половини XIX століття, підлоговий годинник з Амстердама, нідерландський настільний годинник із червоного дерева, нідерландський настінний годинник Zaanse Hangklok).

Крім того, у власності Бондаря 7 наручних годинників Breguet, наручний годинник Ulysse Nardin і Vacheron Constantin, три ювелірних вироби (запонки).

Із корпоративних прав та юридичних осіб нардеп вказав ТОВ «Будінфорум».

Нагадаємо, раніше ми писали, що за 2019 році задекларували Ірина Геращенко, Тарас Батенко, Олег Кулініч, Сергій Рахманін та Вадим Рабінович.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: