Поліція знайшла замовників стрілянини в Броварах

Читать на русском
Поліція встановила понад 60 осіб, що брали участь у стрілянині, яка сталася напередодні в Броварах Київської області, включаючи замовників.

Поліція встановила понад 60 осіб, що брали участь у стрілянині, яка сталася напередодні в Броварах Київської області, включаючи замовників.

Про це повідомив заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко в Facebook 30 травня.

«Частина з них намагається сховатися, але це їм не вдасться. Всіх знайдемо і передамо до суду для визначення міри і ступеня вини кожного», - написав він.

Геращенко уточнив, що в суботу суд обирає запобіжний захід для 21 затриманого учасника розборок в Броварах. Поліція і прокуратура вимагають для всіх затриманих запобіжного заходу у вигляді безальтернативного арешту на два місяці.

Він також опублікував роботу спецпідрозділу поліції КОРД із затримання одного з угрупувань.

Нагадаємо, в Броварах вранці 29 травня сталася стрілянина за участю близько 100 осіб. В інциденті постраждали три людини, дві з них шпиталізовані з вогнепальними пораненнями.

Також з'явилося відео з місця подій.

Раніше за фактом стрілянини в Броварах відкрили три кримінальні провадження за кваліфікацією «групове хуліганство із застосуванням зброї, пошкодження майна та незаконне поводження зі зброєю».

Доповідь про стрілянину від глави МВС зажадав президент України Володимир Зеленський.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: