Поліція ​​оголосила план-перехоплення через стрілянину в Броварах

Читать на русском
Поліція Київської області ввела план-перехоплення через стрілянину у Броварах, що сталася вранці 29 травня, внаслідок якої було поранено трьох осіб.

Поліція Київської області ввела план-перехоплення через стрілянину у Броварах, що сталася вранці 29 травня, внаслідок якої було поранено трьох осіб.

Про це повідомляє пресслужба МВС.

У мережі обговорюють стрілянину в БроварахУ Броварах відбулося масова стрілянина між маршрутниками. Слово і діло зібрало реакцію соцмереж.

«На Київщині введено план-перехоплення через перестрілку в Броварах. Поліція Київської області проводить комплекс оперативно-розшукових заходів для встановлення та затримання учасників події. Наразі затримано 11 осіб. Двоє осіб постраждали. З вогнепальними пораненнями їх доставлено до лікарні», - йдеться у повідомленні.

Вказується, що за даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, в Броварах сьогодні вранці сталася масштабна стрілянина, в якій брали участь кілька десятків людей. Поліція повідомляла про затримання 10 осіб. Голова МВС Арсен Аваков заявив, що причиною збройного конфлікту став непрозорий розподіл маршрутів міською та обласною владою.

Пізніше з'явилася інформація про трьох поранених під час конфлікту і стрілянини.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: