Поліція назвала причину перестрілки в Броварах

Читать на русском
Масова перестрілка у Броварах сталася через розподіл пасажиропотоку між місцевими компаніями. Пошуки та затримання всіх учасників перестрілки продовжуються.

Масова перестрілка у Броварах сталася через розподіл пасажиропотоку між місцевими компаніями. Пошуки та затримання всіх учасників перестрілки продовжуються.

Про це повідомили у Національній поліції України.

З'явилося відео стрілянини в БроварахУ Броварах пройшли масові затримання через стрілянину й сутички. З'явилося відео з місця подій.

Правоохоронці встановили, що конфлікт виник між компаніями «Союзавто» та «Євроавтоальянс», які не змогли поділити пасажиропотік. Обома компаніями володіють підприємці з Києва.

Зараз пошуки причетних до перестрілки продовжуються, частину з них затримали на території Вінницької та Житомирської областей

Стрілянина в Броварах, яка сталася сьогодні вранці, отримала додаткову кваліфікацію за більш тяжкою статтею ККУ.

Нагадаємо, в Броварах вранці 29 травня сталася стрілянина за участю близько 100 осіб. В інциденті постраждали три людини, дві з них шпиталізовані з вогнепальними пораненнями.

Також з'явилося відео з місця подій.

Раніше за фактом стрілянини в Броварах відкрили три кримінальні провадження за кваліфікацією «групове хуліганство із застосуванням зброї, пошкодження майна та незаконне поводження зі зброєю».

Доповідь про стрілянину від глави МВС зажадав президент України Володимир Зеленський.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: