Стрілянина в Броварах: число затриманих збільшилося

Читать на русском
Глава МВС Арсен Аваков відзвітував президенту Володимиру Зеленському щодо подій в Броварах. Уже затримано 20 осіб, троє з них у лікарні.

В результаті стрілянини в Броварах, яка сталася сьогодні вранці, поліція затримала вже 20 осіб.

Про це повідомив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков під час зустрічі з президентом України Володимиром Зеленським, який викликав його через події в Броварах, передає пресслужба ОПУ.

«На даний час затримано 20 осіб, троє знаходяться в лікарні з пораненнями різного ступеня тяжкості», - сказав Аваков.

У мережі обговорюють стрілянину в БроварахУ Броварах відбулося масова стрілянина між маршрутниками. Слово і діло зібрало реакцію соцмереж.

Глава МВС доповів президенту, що конфлікт стався між представниками фірм, які займаються пасажирськими перевезеннями в Броварах. За однією з версій, вони можуть бути пов'язані з корупційними оборудками з тендерами з розподілу маршрутів.

За словами Авакова, у збройній сутичці брали участь близько 100 осіб. Один автобус з озброєними людьми приїхав з Вінниці, інша група на трьох мікроавтобусах прибула зі столиці.

«Київські перевізники покликали так званих «тітушок», запросивши їх зі столиці та Вінницької області», - зазначив Аваков.

За інформацією міністра, група з Вінницької області - співробітники однієї з охоронних фірм.

Зараз продовжує діяти план-перехоплення для затримання організаторів. Також встановлюються особи, які направляли озброєних людей з Вінниці. Аваков додав, що поліція перебуває в координації з прокуратурою і судом для обрання затриманим міри запобіжного заходу.

Також, за словами глави МВС, сьогодні будуть зроблені кадрові висновки щодо Вінницької області.

«Чому випустили таку групу людей, хоч і з мисливською зброєю? Треба було реагувати. До кінця дня я зможу запропонувати, яке адміністративне реагування необхідне», - сказав міністр.

У свою чергу Зеленський зажадав оперативно знайти замовників сутички і пообіцяв надати допомогу жителям Броварів, будинки яких постраждали через стрілянину.

Нагадаємо, в Броварах вранці 29 травня сталася стрілянина за участю близько 100 осіб. Були поранені три людини. Поліція повідомила про затримання 11 учасників інциденту.

Пізніше з'явилося відео з місця подій.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: