У КОДА прокоментували стрілянину в Броварах

Читать на русском
Ситуацію із нелегальними перевезеннями в області прокоментував т.в.о. голови Київської обласної адміністрації Василь Володін.

Ситуацію з нелегальними перевезеннями в області прокоментував т.в.о. голови Київської обласної адміністрації Василь Володін.

«Надзвичайна подія, яка сталася в Броварах вранці на стоянці маршруток, наочно довела, що питання правопорядку в цьому місті гостре, як ніколи. Ситуація з нелегальними перевезеннями в Київській області зріла роками. Впевнений, що сьогоднішній інцидент позбавить буть-яких заперечувальних аргументів опонентів побудови прозорої системи пасажирських перевезень в області», – пояснив Володін.

З'явилося відео стрілянини в БроварахУ Броварах пройшли масові затримання через стрілянину й сутички. З'явилося відео з місця подій.

Також у КОДА обіцяють надати допомогу мешканцям Броварів, чиї квартири постраждали внаслідок стрілянини.

Йдеться про можливі розбиті вікна квартир. На місці буде складено план допомоги та зібрано інформацію для встановлення суми збитків.

Нагадаємо, у Броварах вранці 29 травня сталася стрілянина за участю близько 100 осіб. Зазнали поранень три людини. Поліція повідомила про затримання 20 учасників інциденту.

Пізніше з'явилося відео з місця подій.

Також президент Володимир Зеленський зажадав оперативно знайти замовників сутички й пообіцяв надати допомогу жителям Броварів, будинки яких постраждали через стрілянину.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: