Українці почали бронювати на літо вітчизняні готелі

Читать на русском
Українці почали планувати свою відпустку і вже бронюють номери у вітчизняних готелях на кінець червня – початок липня.

Українці почали планувати літню відпустку. Деякі вже бронюють номери у вітчизняних готелях ближче до середини літа.

Про це повідомила глава Держагентства розвитку туризму Мар'яна Олеськів, передає пресслужба відомства в четвер, 28 травня.

Відпустка в умовах COVID-19: чого чекати туристам і які напрямки будуть популярні для українцівІз бронюванням літньої відпустки слід поки почекати. Таку пораду дає Урсула фон дер Ляйєн – голова Єврокомісії.

За її словами, українці почали бронювати номери у вітчизняних готелях на кінець червня – початок липня. На сьогоднішній день багато готелів ще пустують, оскільки повністю не відновлено транспортне сполучення на території України.

У цілому, за даними соцдосліджень, 30% громадян України вже запланували повноцінну відпустку, зазначила Олеськів. Однак, на її думку, цього літа трендом стануть поїздки на вікенд, тому що люди хочуть вирватися на природу після карантину.

«Ми займаємося збором інформації про ще нерозвідані для українців туристичні локації, щоб рекомендувати відпочинок саме там. Люди менше їздитимуть до місць великого скупчення, тому відкриється багато можливостей для туризму. Зелений, екологічний, індустріальний туризм – незвичайні сьогодні локації в Україні. Сподіваємося, що спільними зусиллями з органами місцевої влади ми зможемо розвинути ці напрямки для відпочинку», – додала глава відомства.

Нагадаємо, з 1 червня Україна пустить перші поїзди, а з 15 червня планує відновити авіасполучення.

«Слово і діло» вивчало, як готуються до відкриття літнього сезону курортні міста України.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: