Суд заочно арештував Бахматюка

Читать на русском
Апеляційна палата Вищого антикорупційного суду обрала запобіжний захід у вигляді заочного тримання під вартою підозрюваному, який здійснював керівництво діяльністю VAB Банку Олегу Бахматюку.

Апеляційна палата Вищого антикорупційного суду обрала запобіжний захід у вигляді заочного тримання під вартою підозрюваному, який здійснював керівництво діяльністю «VAB Банку» Олегу Бахматюку.

Про це повідомляє пресслужба ВАКС.

«За результатами судового засідання суд задовольнив апеляційну скаргу прокурора та обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою»,- йдеться в повідомленні.

Також повідомляється, що на даний час підозрюваний перебуває поза межами України, після його затримання і не пізніш як через сорок вісім годин з часу доставки підозрюваного до місця кримінального провадження буде розглянуто за його участю питання про застосування обраного запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою або його зміну на більш м’який запобіжний захід у встановленому законом порядку.

Раніше суд відмовився заочно заарештувати олігарха Олега Бахматюка, оскільки слідство у його справі зупинене, він не розшукується Інтерполом і може законно проживати в Австрії.

Також ОАСК втрутився у справу Бахматюка, НАБУ відкрило справу.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: