Уряд продовжив заборону на експорт протиепідемічних товарів

Читать на русском
Кабінет міністрів до 1 липня 2019 продовжив заборону на експорт товарів протиепідемічного призначення. При цьому зі списку заборонених до експорту виключили деякі позиції.

Кабінет міністрів до 1 липня 2019 продовжив заборону на експорт товарів протиепідемічного призначення.

Відповідне рішення прийнято на засіданні уряду.

Кабмін Шмигаля досі без програми: досвід попередніх урядівКабінет міністрів Дениса Шмигаль майже три місяці працює без затвердженої програми. Як було у інших урядів.

У березні з введенням карантину в Україні уряд до 1 червня заборонив експорт товарів протиепідемічного призначення. До цього переліку увійшли медичні маски, захисні окуляри, респіратори, медичні рукавички, лабораторні костюми і т.д.

Нагадаємо, в квітні Верховній раді рекомендували посилити відповідальність за експорт протиепідемічних товарів аж до введення кримінального покарання.

Кабінет міністрів України на засіданні 27 травня розгляне низку розпоряджень про перерозподіл видатків на 2020 рік та планує представити програму стимулювання економіки для подолання коронакризи.

Як відомо, більше половини парламентських комітетів забракували програму діяльності уряду Дениса Шмигаля і зажадали її доопрацювання. Документ, в якому було всього 10 сторінок, містив тільки загальні фрази і жодної цифри або дати.

Шмигаль був призначений прем'єр-міністром на початку березня і, таким чином, його Кабмін вже майже три місяці працює без програми. «Слово і діло» пропонує подивитися на досвід попередніх урядів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: