Засідання Кабінету міністрів України – трансляція

Читать на русском
Кабмін 27 травня розгляне низку розпоряджень про перерозподіл видатків на 2020 рік, передбачених Міністерству оборони та Національній академії наук.

Кабінет міністрів України на засіданні 27 травня розгляне низку розпоряджень про перерозподіл видатків на 2020 рік та планує представити програму стимулювання економіки для подолання коронакризи.

У порядку денному засідання сказано, що видатки передбачені для Міністерства оборони та Національній академії наук.

27.05.2020 Засідання УрядуКабМін

Крім того, уряд розгляне проект розпорядження про затвердження перспективного плану формування територій громад Запорізької області, Львівської області та Одеської області.

Також Кабмін планує розглянути проекти законів про внесення змін до Кримінального процесуального кодексу України щодо здійснення спрощеного досудового розслідування, про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо примусового виконання судових рішень і рішень інших органів, а також про внесення змін до статті 287 Митного кодексу України (щодо спрощення ввезення складових для продукції оборонного призначення).

Нагадаємо, раніше стало відомо, що уряд планує залучити волонтерів, які будуть стежити за дотриманням громадянами протиепідемічних правил у місцях потенційного скупчення людей.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: