Справа Шеремета: суд продовжив арешт Кузьменко

Читать на русском
Справа Шеремета. Суд залишив під вартою підозрювану в організації вбивства журналіста Павла Шеремета Юлію Кузьменко ще на 2 місяці.

Печерський районний суд міста Києва залишив під вартою підозрювану в організації вбивства журналіста Павла Шеремета Юлію Кузьменко.

Таким чином її арешт продовжили ще на два місяці, тобто до 24 липня.

Справа про вбивство Павла Шеремета: аргументи захисту та звинуваченняСлідство в резонансній справі про вбивство журналіста ще не завершилося і, незважаючи на наявність підозрюваних, деякі аргументи обвинувачення та захисту надто суперечать один одному.

Нагадаємо, вчора Печерський районний суд міста Києва залишив під вартою підозрюваного в організації вбивства журналіста Павла Шеремета Андрія Антоненка і задовольнив клопотання прокуратури про зміну запобіжного заходу одній із фігуранток справи про вбивство журналіста Павла Шеремета — Яні Дугар, відпустивши підозрювану під заставу.

Як відомо, журналіст Павло Шеремет загинув 20 липня 2016 року у Києві внаслідок вибуху автомобіля.

Торік у грудні міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив про затримання і оголошення підозр фігурантам справи про вбивство Павла Шеремета.

Слідство підозрює лікаря і волонтера Юлію Кузьменко, медсестру одного з парашутно-десантних батальйонів Яну Дугарь і ветерана АТО Андрія Антоненка(Riffmaster) і подружжя Інну і Владислава Грищенків.

Раніше президент України Володимир Зеленський заявив, що слідчі понесуть відповідальність за можливі помилки в розслідуванні справи Шеремета.

Офіс генпрокурора продовжив термін досудового слідства у справі про вбивство журналіста Шеремета.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: