Справа Шеремета: підозрюваного Антоненка залишили під вартою

Читать на русском
Київський апеляційний суд залишив під вартою музиканта Андрія Антоненка. Апеляція його захисту була відхілена.

Київський апеляційний суд у четвер, 12 березня, не задовольнив апеляцію захисту і залишив під вартою музиканта Андрія Антоненка (Riffmaster), якого підозрюють у вбивстві журналіста Павла Шеремета.

Про це оголосив головуючий суддя, повідомляє Укрінформ. Отже, рішення суду першої інстанції щодо Антоненка залишилося без змін.

У Раді мають намір створити ТСК із розслідування вбивства ШереметаЗгідно з даними на сайті парламенту, проєкт постанови ініційований народним депутатом Іриною Фриз.

«Колегія суддів ухвалила: постанову суду, яким продовжено термін утримання під вартою Антоненка, залишити без змін», – сказав суддя.

На сьогоднішньому засіданні також були присутні активісти. Після оголошення рішення суду вони почали викрикувати: «Ганьба» і «Андрію, тримайся».

Нагадаємо, 4 березня в адвоката Антоненка Леоніда Маслова пройшли обшуки.

Як повідомлялося, у вбивстві журналіста Павла Шеремета підозрюють медсестру Яну Дугар, лікарку і волонтерку Юлію Кузьменко, музиканта Андрія Антоненка (Riffmaster) і подружжя Інну і Владислава Грищенків.

У МВС оприлюднили результати експертизи відео з підозрюваною Дугар.

Нацполіція засекретила інформацію про розслідування в справі Шеремета.

Президент Володимир Зеленський заявив, що слідчі нестимуть відповідальність за можливі помилки в розслідуванні справи Шеремета.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: