Засідання Верховної ради: онлайн-трансляція

Читать на русском
Рада планує розглянути законопроект щодо удосконалення організаційно-правових засад діяльності СБУ, поданий президентом Володимиром Зеленським.

Верховна рада на засіданні 20 травня планує розглянути законопроект щодо удосконалення організаційно-правових засад діяльності Служби безпеки України, поданий президентом Володимиром Зеленським.

Трансляцію засідання веде «Слово і діло».

Телеканал Рада. Прямий ефірRadaTVchannel

Також парламентарі планують розглянути законопроект №3012 щодо приватизації земель державних і комунальних сільськогосподарських підприємств, установ та організацій, №0958 про внесення змін до законодавства щодо запобігання надмірному тиску на суб'єктів господарювання заходів державного нагляду за додержанням законодавства про працю та зайнятість населення.

Також планується повторно розглянути ЗУ «Про внесення змін до Закону України «Про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування» щодо удосконалення пенсійного забезпечення» з пропозиціями президента.

Окрім того, у ВР планують розглянути законопроект №2515 щодо посилення адміністративної відповідальності за незаконну торгівлю пальним, а також звіт ТСК ВР з питань правового статусу ветеранів війни за шість місяців діяльності.

Вчора ВР підтримала зміни у графіку проведення пленарних засідань парламенту.

«Слово і діло» розібралося, за що фракції і групи готові голосувати на цьому пленарному тижні, а також, про що говорили на Погоджувальній раді.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: