Україна скликала термінове засідання ТКГ щодо Донбасу

Читать на русском
Українська сторона після заяв ватажка ЛНР Леоніда Пасічника скликала термінове засідання Тристоронньої контактної групи.
Фото - ОПУ.

Українська сторона після заяв ватажка «ЛНР» Леоніда Пасічника скликала термінове засідання Тристоронньої контактної групи. Про це сказав президент Володимир Зеленський на пресконференції в Маріїнському палаці, відповідаючи на питання ЗМІ.

Текстову трансляцію прес-конференції веде «Слово і діло».

«Він (Леонід Кучма – ред.) бере участь, зараз – відеозасідання Мінського процесу. Щоб зрозуміти, що робить зараз Леонід Данилович Кучма? Сьогодні, до речі, через заяву пана Пасічника він написав листа й скликає термінове засідання Мінської контактної групи», – сказав Зеленський.

Пресконференція Зеленського: всі головні тезиПресконференція Володимира Зеленського пройшла 20 травня. Слово і діло вело онлайн-трансляцію події.

Також президент підтвердив, що очільник української делегації в Тристоронньої контактній групі щодо мирного врегулювання ситуації на Донбасі Леонід Кучма просив зняти його з цієї посади.

Раніше Зеленський на пресконференції в Маріїнському палаці розповів, що в нього не було зустрічей і дзвінків із президентом РФ Володимиром Путіним.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: