Зеленський готовий говорити з Путіним для вирішення ситуації на Донбасі

Читать на русском
Зеленський на пресконференції в Маріїнському палаці, відповідаючи на питання ЗМІ, розповів, що у нього не було зустрічей і дзвінків з президентом РФ Володимиром Путіним.

У середу, 20 травня, президент України Володимир Зеленський на пресконференції в Маріїнському палаці, відповідаючи на питання ЗМІ, розповів, що у нього не було зустрічей і дзвінків з президентом РФ Володимиром Путіним.

«Але ми повинні з ними говорити. Я готовий до будь-якого формату. Мені все одно. Нам потрібен результат», - сказав Зеленський, відповідаючи на питання про переговори з Росією.

Пресконференція Зеленського: всі головні тезиПресконференція Володимира Зеленського пройшла 20 травня. Слово і діло вело онлайн-трансляцію події.

Президент також зазначив, що Мінські домовленості залишаються пріоритетними для вирішення ситуації на Донбасі. Однак можуть розглядатися й інші формати переговорів.

«Ми не відпускаємо у вільний простір питання повернення наших людей, питання повернення наших територій. У цих умовах зараз складно. Але і з Німеччиною, і з Францією з усіма ми говорили. Всі підтримують, що відразу після спаду COVID-19 у нас повинна бути зустріч в Нормандському форматі», - розповів президент.

Нагадаємо, «Слово і діло» веде текстову онлайн-трансляцію.

Також до річниці Володимира Зеленського на посаді президента «Слово і діло» зібрало топ його виконаних і провалених обіцянок.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: