Кличко перерахував умови доступу пасажирів до метро

Читать на русском
Після відновлення роботи метрополітену в Києві пасажирів пускатимуть за наявності захисних засобів та дотримання дистанції.

Після відновлення роботи метрополітену в Києві пасажирів пускатимуть за наявності захисних засобів та дотримання дистанції. На сьогодні в метро вже нанесли відповідну розмітку.

Про це заявив міський голова Києва Віталій Кличко, передає пресслужба КМДА.

Запуск метро в Києві: які правила можуть запровадити для пасажирів і чи реально їх виконатиВ Україні по-різному оцінюють терміни відновлення роботи метро. За словами Віталія Кличка, метро можуть запустити з понеділка, 25 травня, відразу після виходу України з карантину.

За його словами, після відновлення роботи не слід користуватися метро без необхідності.

«Тому що, заходячи до громадського транспорту, ви потрапляєте в зону ризику. По-друге, обов'язково маски, по можливості - рукавички. Більш того, в метрополітені ми вже розмітили дистанцію, якої необхідно дотримуватися при підході до кас та на перонах. І закликаємо всіх дотримуватися ключових правил безпеки», - додав Кличко.

Раніше Міністерство охорони здоров'я опублікувало список рекомендацій щодо роботи громадського транспорту в період карантину.

Також нагадаємо, Кличко просив уряд із 25 травня дозволити роботу метро.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: